Poveste de Craciun

Asociatia Culturala Pentagon organizeaza in perioada: 14 si 19 Decembrie 2010, intre orele 14.00 si 17.30 evenimentul caritabil: "POVESTE DE CRACIUN... despre cum sa fii mai darnic si mai bun...”

Luna decembrie ne duce mereu cu gandul la cadouri si la Mos Craciun ...
Manifestarea isi propune la aceasta a II-a editie, ca in cadrul Targului de Craciun care va avea loc la sediul CRAFT, pe intreaga durata a desfasurarii acestuia, sa putem umple "Sacul cu jucarii si dulciuri al lui Mos Craciun", initiind un eveniment cultural destinat colectarii de fonduri pentru copiii aflati in perioada sarbatorilor in Spitalul "Louis Turcanu" Timisoara.
Este o onoare pentru mine sa va vorbesc despre un parteneriat nascut din scopuri caritabile. Asociatia Culturala “Pentagon” si partenerii acesteia, va invita sa daruiti putin din sufletele dvoastra in aceasta perioada magica, pentru a fi alaturi de copiii aflati in suferinta in spitale.
Cu banii stransi vom cumpara cadouri, dulciuri, carti, jucarii si fructe pe care le vom imparti copiilor, bineinteles, in compania lui Mos Craciun si a ajutoarelor acestuia.
Au raspuns afirmativ invitatiei noastre copilasi dornici sa confectioneze obiecte de Craciun, precum si reale talente care vor veni sa incante sufletul cu colinde, dansuri, gimnastica si multe altele. Vor avea loc diverse concerte caritabile, party-uri, jocuri tematice, sesiuni de lectura, sedinte de face-painting, ateliere de creatie, etc. O multime de copii din scolile si gradinitele timisorene sunt implicati activ in realizarea acestui proiect, participand la programele artistice, pregatiti cu poezioare si colinde, momente de dans, teatru, etc.
Totodata, acestia vor participa activ si la atelierele de creatie plastica, in cadrul carora vor fi prinde viata obiecte cu specific de Craciun; Aceste creatii deosebite vor fi vandute in cadrul Targului de Craciun si vor aduce bucurie copiilor din spital care, in mod sigur abia asteapta sa vada pachetele de la Mos Craciun.
Multumim cu anticipatie tuturor partenerilor si colaboratorilor, colegilor nostri pentru ca au facut posibila aceasta initiativa si ii dorim Camerei de Comert cat mai multi vizitatori, expozantilor cat mai multe vanzari si va asteptam cu drag la standul nostru pentru a oferi cu bucurie o raza de bucurie tuturor copiilor!