Nesimtirea proprietarului de pe strada Tosca nr. 16

Vineri 9.11.2012 in jurul orei 19:30 ma intorceam acasa pe bicicleta, pe strada Tosca din Timisoara.
In dreptul casei cu numarul 16, doi caini liberi pe strada. Erau cainii de la casa numarul 16, unde era poarta deschisa si proprietarul isi vedea de treaba la masina.


In momentul in care am ajuns in dreptul lor (nu aveam alta alternativa de a trece pe acolo) cei doi caini se napustesc asupra mea, moment in care franez, cobor de pe bicicleta si o folosesc drept scut pentru a nu ma musca cainii de picioare.
Strig la proprietar sa-si cheme cainii, dar el foarte lipsit de reactie ii striga de parca erau la joaca. Unul din ei a mers la el, iar cel ramas langa mine a devenit tot mai agresiv si incerca sa treaca de bicicleta folosita ca si scut pentru a ma musca.
A fost momentul in care am inceput sa tip iar la stapan sa-si cheme cainele, care in cele din urma cu aceiasi lipsa de reactie schiteaza ca ar vrea sa intervina.
Rog ca Politia Locala sa intervina pentru ca astfel de incidente sa nu se mai repete, deoarece nu este prima oara cand acesti caini sunt lasati liberi pe strada si au un comportament agresiv in momentul in care trece cineva pe strada. Pe aceasta strada circula si parinti care au copii mici si care s-au confruntat cu aceleasi probleme.
I-am cerut in alte doua randuri proprietarului sa-si tina cainii in curte (ultima oara in 5 Octombrie 2012 cand cei doi caini erau liberi lasati si nesupravegheati si iar au sarit la mine cand ma deplasam pe strada) sau sa ii scoata pe strada in lesa si cu botnita, dar m-a ignorat cu nepasare de fiecare data.